Óriás Rubik-kocka

Ahogy Rubik Ernő mondta: „…mindig van megoldás és nem is csak egy.”

Rubik Ernő, a Rubik-kocka feltalálója a kocka kirakására, a Neopaint csapata az üres falfelületek színesebbé varázsolására kínál különféle ötletes, kreatív megoldásokat.
Céljuk, hogy a romos, üres falfelületeket megtöltsék élettel és graffiti művészeik segítségével színt vigyenek az üres falakra, s színvonalas munkájukkal, kreatív ötleteikkel örömöt csempésszenek mindennapjainkba.
A Neopaint művészei a Rubik kocka 40. évfordulója alkalmából egy óriási bűvös kockát varázsoltak Budapesten a VII. kerületi Rumbach Sebestyén utca tűzfalára, mely közvetlenül az évszázad mérkőzését megörökítő molinó előtt látható.
A falfestményen a Rubik-kocka mérete és ábrázolása se a szokványos. a Neopaint csapata egyedi módon kör minták segítségével ábrázolta az óriás kockát. A kocka közelről inkább színes köröknek tűnik, de a faltól eltávolodva már kirajzolódik az óriás Rubik-kocka. A kocka megfestése nagyon aprólékos precíz munkát igényelt, hogy az apróbb köröket távolról nézve végeredményeként szemünk elé táruljon a 250 négyzetméteres Rubik-kocka.
A Rubik-kocka falfestmény a Neopaint csapatának 20. falfestménye mellyel együtt összesen 14 falfelületet újítottak meg, s varázsoltak színesebbé kreativitásukkal az Erzsébetvárosban.

Rubik kocka falfestmény

Rubik falfestmény

További képekért látogass el a Neopaint oldalára!

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera