Vásárlás – Rubik-kocka a Reflexshoptól!

Ha szeretnéd kézbe venni, megnézni és lehetőség szerint kipróbálni a kiválasztott Rubik terméket, akkor mindenképpen látogass el hozzánk! A választást jelentősen meg tudják könnyíteni segítőkész, szakértő eladóink, akik mindig a rendelkezésedre állnak.

Kétszintes üzletünkben hatalmas választékot találsz a Rubik kocka modelljein kívül a szabadidő aktív és kreatív szükséges különleges termékekből, illetve egyéb izgalmas ajándéktárgyakból. Dobd fel a napod, látogass el hozzánk!

Reflexshop Rubik Szaküzlet
1067 Budapest, Eötvös utca 39. (Eötvös-Szondi sarok)
Telefon: +36 1 269 0941
+36 30 529 2432
E-mail: bolt@reflexshop.hu

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 – 18:00-ig
Szombat: 10:00 – 14:00-ig

Az üzletünk a Nyugati pályaudvar közvetlen közelében található. Tömegközlekedéssel (3-as metro, 1-es metro, 73-as trolibusz a Keletitől, 4-es és 6-os vilamos, 109-es busz kőbánya-óbuda.), gyalogosan, kerékpárral és autóval egyaránt könnyen megközelíthető.


Reflexshop Webáruház

Ha valamilyen oknál fogva nem tudod meglátogatni a szaküzletünket, akkor is van megoldásunk Számodra! Webshopunkban pár kattintással szintén megtalálhatod a termékkínálatunk teljes választékát. Legyen szó szabadidős kellékekről, szórakoztató vagy épp logikai játékokról, nálunk biztos megtalálod! Ráadásul a rendelésed leadását követő 24 órán belül már kézhez is kaphatod az általad kiválasztott termékeidet! Legyen az Rubik kocka, valamely Rubik termék vagy bármi, ami megtetszik.

Bármilyen észrevételed, kérdésed van, hívj minket bátran vagy dobj egy e-mailt!
Mi készséggel állunk a rendelkezésedre!

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera