Rubik Termékek – Eredeti Rubik játékok a Rubik Stúdiótól

Rubik-kocka (2x2x2) – Verseny

A közhiedelemmel ellentétben ez volt minden kockák prototípusa. 2x2x2-es Rubik-kocka volt az első, Rubik Ernő által feltalált konstrukció. Ez még nem játékra lett kifejlesztve, hanem a testek térbeli relatív mozgásának szemléltetésére. Azóta rengeteg idő eltelt és a kocka kilépett demonstrációs kellék státuszából. Immáron saját kategóriája van az összes rangosabb Rubik-kocka kirakó versenyen. Rendeld meg most és éld át a Rubik-élményt az alapoktól!


 


 
Rubik-kocka mini kulcstartó (3x3x3)

Nem tudsz meglenni a Rubik-kockád nélkül? Hiányzik a napi betevő kockaforgatásod? Semmi gond, mert mostantól bármikor veled lehet a kedvenc kockád a kulcstartódra akasztva. Forgasd a buszon, metrón vagy kávészünetben. Sőt, forgasd bárhol! Rendeld meg most! 


 
Rubik-kocka (3x3x3)

Azt hiszem ezt a kockatípust senkinek sem kell bemutatni. A világ egyik legkönnyebben felismerhető logikai játéka. Egyszerű és bonyolult egyszerre és óriás kultusza alakult ki majdnem az egész világban. Ahogy a legtöbb játék, úgy a Rubik-kocka is megtalálta azokat az elkötelezett híveket, akik révén felvirágzásnak indulhatott a Bűvöskocka verseny szintű kirakása és emelkedhetett művészi magasságokba.


 


 
Rubik-kocka (3x3x3) – versenykocka

A Rubik stúdió kialakított a lelkes, versenyzők számára egy speciális Rubik-kockát, mely még ellenállóbb a villámkezeknek, még strapabíróbb anyagból készült. A Rubik-kocka 3x3x3-as verseny kockája könnyedebb, gyorsabb siklást eredményez, így még gyorsabb lehetsz. Rendeld meg most és állítsd fel saját, egyéni rekordod!


 


 

Rubik-kocka (3x3x3), hexa díszdobozos

A 21. század legújabb Rubik kockája egy teljesen új technikai tervezés alapján készült, amelynek a belső felépítése és szerkezete számos, eddig nem alkalmazott megoldást tartalmaz. Az új design legfontosabb tulajdonsága, aminek legfőképpen a versenyzők fognak örülni, hogy az új szerkezet következményeképpen a kocka nagyon könnyen és gyorsan tekerhető, versenyzésre alkalmas.


 


 
Rubik-kocka (3x3x3) Klasszikus kocka

Az eredeti, klasszikus és világhírű 3×3-as Bűvös kocka, Rubik Ernő igazi Hungarikum logikai játéka. A 26 színes kis kocka az oldalak forgatásával 43.252.003.274.489.856.000 különböző helyzetbe hozható! Keverd össze, majd állítsd vissza eredeti állapotába, úgy hogy az egy oldalon található kockák színei megegyezzenek.


 


 

Rubik-kocka (3x3x3) – Mirror kocka, színes

A Rubik kocka szerelmeseinek most biztosan örülnek, mivel a Rubik Stúdió mindig gondol a bűvöskockákat kiismerőkre, akik keresik az újabb kihívásokat. A tükrös kocka érdekessége, hogy nem színek borítják a külsejét, hanem tükröződő blokkok. Így a Rubik-kockánál már megismert színek elhelyezkedése nem segíthet a kirakásban. Ami sokkal inkább újítás, hogy felosztása nem szabályos. Ennek köszönhetően csak a “kockák” formáira hagyatkozhatunk a kirakás során, ezek pedig összekeverés során hihetetlenül kusza alakzatokat képesek felvenni. Vedd kezedbe és garantáltan nem fogod tudni lerakni, hiszen át akarod majd látni a működését! Teremts rendet a káoszban és rendeld meg még ma!
Ha nem szereted magad a tükörben nézegetni és a színek nyújtotta segítségre is vágysz, akkor a Színes Mirror’s Kockát Neked találták ki!


 


 
Rubik-kocka (3x3x3) – Mirror kocka

A Rubik Stúdió tisztában van vele, hogy a kockákat kiismerő játékosok mindig újabb és újabb kihívásokat keresnek. Ezért egy olyan kockát alkottak, amely garantáltan nem okoz könnyű perceket a logikai fejtörők kedvelőinek. A kocka érdekessége, hogy nem színek borítják a külsejét, hanem tükröződő blokkok. Így a Rubik-kockánál már megismert színek elhelyezkedése nem segíthet a kirakásban. Ami sokkal inkább újítás, hogy felosztása nem szabályos. Ennek köszönhetően csak a “kockák” formáira hagyatkozhatunk a kirakás során, ezek pedig összekeverés során hihetetlenül kusza alakzatokat képesek felvenni. Vedd kézbe, és nem fogod tudni lerakni, hiszen át akarod majd látni a működését! Teremts rendet a káoszban és vedd meg még ma!


 


 

Rubik-kocka (5x5x5)

A professzor kockája a klasszikus Rubik-kocka 5x5x5-ös legnagyobb és leginkább elgondolkodtató modellje. Mind a 3x3x3, mind a 4x4x4-es kocka jegyeit magában hordozza és azok kirakásának ismerete elengedhetetlen lehet az 5×5-ös megoldásában is. Mivel ennek a kockának a belső mechanizmusa sokkal kifinomultabb és összetettebb, mint egy 3×3-as kockáké, ezért SpeedCubing-ra nem alkalmas. Sokkal több mozgó alkatrészt tartalmaz és a heves tekergetés miatt könnyen darabjaira eshet szét. Ne kockáztass, rendeld meg nálunk!


 


 

Rubik Gömb [Rubik's 360]

A kocka mellett nem meglepő, ha más mértani testek is a logikai játékőrület áldozatául esnek. A játék három egymásban rétegesen elhelyezett átlátszó gömbből áll, A legbelső gömbben foglalnak helyet a külső gömb azonos színnel jelölt buborékaiba eljuttatni kívánt kis golyók. A két belső gömb alján ellensúly található, ami a golyók átvezetését a gömb tetején lévő lyukakon jócskán megnehezíti. A kockák viszonylatában itt más a koncepció, de a szórakozás ugyanúgy garantált! Rendeld meg és lásd 360 fokban a világot!


 


 
Rubik kocka, torony 2x2x4

A 2×4-es Rubik-”kocka” funkciója a 3×3-as testvéréhez hasonló. Igaz itt, egy négyzetes hasáb formájában valósul meg a logikai fejtörő, a működési elve teljesen ugyanaz, mint a klasszikus bűvöskockáknak. Ajánlott mindenkinek, akik a gömbön és a kockán kívül szívesen próbálnak ki új térbeli testeket, de egyben a régi, jó öreg fejtörő kihívását garantáló nehézségre is igényük van. Ne azon törd a fejed, hogy megrendeled-e!


 


 
Rubik-kocka gyengénlátóknak

A Rubik Stúdió ismét bebizonyította, hogy tényleg mindenkire gondolt. A világhírű, eredeti Rubik kocka 3x3x3-as változata kapható a gyengénlátók és vakok számára is. A színes kockákon kívül, kis dombornyomott mintázatok is segítik a tájékozódást a kirakásban. Az egyes oldalakon x, kör és más – a külön oldalakat megkülönböztető – jelzések találhatóak. Senkinek nem kell lemondania erről a nagyszerű élményről, melyet a Rubik kocka nyújt minden lelkes kockajátékos számára. Rendeld meg most!


 


 
Rubik-kocka Void

A klasszikus Rubik kocka 3x3x3-as kocka egy újabb, izgalmas változata érhető el nem csak a Rubik kocka szerelmeseinek. A Rubik kocka Void változat különlegessége abban rejlik, hogy az eddig tájékozódást segítő középső elemek hiányoznak a kockából. Ez felborítja a megszokott rendet, neked kell rájönnöd, hogy rakhatnád ki az egyes kockákat a megfelelő színeknek megfelelően. Bár a leckét feladták neked, korán sem lehetetlen a feladvány. Rendeld meg most és fejtsd meg a Void kocka rejtélyét!


 


 

Rubik Touch Cube

A Touch Cube a Rubik-kocka generáció legújabb darabja. A kirakás szabályai lényegében változatlanok. A bibi csak annyi, hogy a kocka maga nem forgatható, mivel ez a modell már érintőképernyővel rendelkezik. Az egyes részek elforgatásához elég kiválasztanunk egy négyzetet, majd a kívánt irány felé húzni ujjunkkal. Közben a kocka oldalán lévő négyzetek animálva mozognak az eredeti kocka forgását és hangját utánozva. Ha nagyon elakadnánk, akkor a kocka képes tippet adni a következő lépéshez. Ha ez nem lenne elég, akkor a Touch Cube képes magát teljes mértékben kirakni. Ez a bűvös kocka már a Rubik Stúdió modern korba lépésének egyik hírnöke. Érintsd meg te is!


 


 
Rubik Gubanc [Rubik's Tangle]

Az összegabalyodott kábelek és cipőfűzők mindannyuinknak kellemetlen perceket okoznak a mindennapjainkban. A Rubik Gubanc viszont az ezen helyzetek okozta frusztrációt száműzte és a fejtörést állította a középpontba. A Gubancban 9 db lap segítségével olyan 3×3-as mintázatot kell létrehozni, amelyen a lapokon lévő madzagok folytonosan érnek egymásba és nincsenek “zsákutcák”. A Rubik Gubanc játék négyzeteit összesen 95 126 813 710 variációban lehet kirakni, amiből 2 a jó megoldás! Vásárold meg itt minden gubanc nélkül!


 


 
Rubik Twist

Elvont formák, nem csak elvont gondolkodóknak! A Rubik Twist kirakásának nincs rossz megoldása. Segítségével teljes mértékben a képzelőerőnkre hagyatkozva rakhatunk ki izgalmasabbnál izgalmasabb formákat és alakzatokat, miközben a tekergő kígyó mozgásának megértése térérzékelésünk javításához is nagyban hozzájárul. A kockakirakás fárasztó dolog. Levezetésképpen fújd ki magad a Rubik termékcsalád ezen nagyszerű darabjával!


 


 
Rubik Twist Color

Elvont formák, nem csak elvont gondolkodóknak! A Rubik Twist kirakásának nincs rossz megoldása. Segítségével teljes mértékben a képzelőerőnkre hagyatkozva rakhatunk ki izgalmasabbnál izgalmasabb formákat és alakzatokat, miközben a tekergő kígyó mozgásának megértése térérzékelésünk javításához is nagyban hozzájárul. A kockakirakás fárasztó dolog. Levezetésképpen fújd ki magad a Rubik termékcsalád ezen nagyszerű darabjával!


 


 
Rubik Magic – 8 elemes bűvös négyzet

A Rubik-kocka megjelenésével talán ez a játék tett szert közel hasonló népszerűségre. A 8 lapból álló speciális szerkezete révén, úgy lehet hajtogatni, hogy az elemek mindig egymásba kapcsolódnak és eltérő mintázatot alkotnak. Az alap mintázat három színes karikát ábrázol. Ezeket véletlenszerű hajtogatásokkal keverjük össze, majd ugyanilyen módon kell visszahajtogatni eredeti állapotába. Fedezd fel Te is a Rubik Magic varázslatos működését és rendeld meg még ma!


 


 
Rubik Magic – 8 elemes bűvös négyzet, Harry Potter

A Rubik egy nagyszerű klasszikus újabb változatával rukkolt elő. A 8 elemű karikavarázs különleges Harry Potter mintájával még izgalmasabb, még elgondolkodtatóbb feladvány lehet akár a leggyakorlottabb elmék számára is. Egy logikai játék, mely garantáltan leköt majd korosztálytól függetlenül.


 


 
Rubik Magic – 12 elemes bűvös négyzet

Ha pedig nagyobb kihívásra vársz, akkor a 12 blokkból álló Rubic Magic a Neked való logikai játék!


 


 
Rubik Code társasjáték

Ha van játék, amihez hasonlítható a Rubik’s Code, az mindenképpen a Torpedó és a Mesterlogika lenne. Ez a Rubik társasjáték a találgatáson, és a kikövetkeztetési logikán alapuló készségeket fejlesztve szórakoztat. A bűvös kockákról ismerős színes négyzeteket kombinációkban kell elrendeznünk egy, a játékostársunk elől eltakart 3×3-as mezőben, úgy hogy ellenfelünk minél nehezebben dekódolhassa dedukció révén a valós kombinációt. Természetesen, ha jó nyomon jár akkor ezt jeleznünk kell felé. Persze nem túl nyíltan, nehogy könnyű dolga legyen!


 


 
Rubik’s Race társasjáték

A Rubik’s Race-ben két 5×5-ös térfélen folyik a csata. A két játékosnak egy előre meghatározott 3×3-as színkombinációt kell kirakniuk a saját térfelük közepének 3×3-as területén, úgy hogy egy szabadon lévő hely segítségével, mintegy tili-tolizva rendezik át a 24 színes lapocskát a cél elérése érdekében. A Rubik Race kiváló szórakozást garantál. Remek ügyességi fejtörő és végtelenül kompetitív! Ahhoz, hogy hozzájuss, nem kell versenyt vívnod senkivel! Azonnal rendelhető!


 


 
Rubik kocka matrica szett (3x3x3)

Lekopott vagy lejöttek a régi matricák Rubik kockádról? Ne keress tovább! A Rubik Stúdió az ilyen esetekre is gondolt. Ha nincs különösebb baja kedvenc Rubik kockádnak, mint hogy sérült néhány matrica rajta, ez a tökéletes megoldás Számodra! Rendeld meg most és újra régi fényében tündökölhet eredeti Rubik kockád!


 


 
Rubik kocka matrica szett (4x4x4)

Lejöttek régi Rubik kockád 4x4x4-es modelljéről a matricák? Ne keress tovább! Ezzel az eredeti Rubik kiegészítővel újra régi színeiben tündökölhet kedvenc Rubik kockád. Rendeld meg most!


 


 
Rubik kocka matrica szett (5x5x5)

Lejöttek régi Rubik kockád 5x5x5-ös modelljéről a matricák? Ne keress tovább! Ezzel az eredeti Rubik kiegészítővel újra régi színeiben tündökölhet kedvenc Rubik kockád. Rendeld meg most!

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera