Videó – Dekázás közben rakja ki a Rubik-kockát

Dekázás közben rakja ki a Rubik-kockát

A bűvös kocka kirakása már magában szép teljesítmény fél perc alatt, de mindezt zsonglőrködés közben?

A 11 éves Jonathan Tivadar a Texas állambeli Kellerben él és olyat tud, amit csak nagyon kevesen. A magyarosan csengő nevű srác videóinak nézettsége többmilliós, tehetségére felfigyelt már az ESPN, a USA Today és Jimmy Kimmel showjában is szerepelt már.

 

A borotvahabtól elkezdve az Xbox kontrolleren át szinte bármilyen tárggyal képes zsonglőrködni, bár a hitelkártya még jelent számára némi kihívást. – Valószínűleg a DVD a legfurcsább, amivel valaha dekáztam, de egy focilabdával kezdődött az egész, aztán megpróbáltam a dekázást egy amerikai focilasztával. Innen jött az ötletünk apával, hogy akár más tárgyakkal is próbálkozhatnánk – mesélte egy interjúban.

 

 

Az első videóját édesapja, Mario Tivadar készítette róla, amikor a Jonathan mindössze tíz éves volt. – Elkezdett különböző tárgyakkal zsonglőrködni és láttuk, hogy megy neki a dolog, szóval készítettünk róla egy videót, ami szinte rögtön virálissá vált – mondta büszke édesapja.

 

A hatodikos Jonathan ügyesen hajt végre egyszerre több feladatot, sőt az iskolai zenekarban több hangszeren is játszik. A siker viszont nem szállt a fejébe, nem tulajdonít különösebb jelentőséget annak, hogy mind iskolájában, mind online a figyelem középpontjába került. – Azt hiszem, jó móka, de szeretnék mindig alázatos maradni – mondta.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera