A Google Rubik-kockás logója a legnépszerűbbek között

Google idei keresési toplistája összegzi a világ legfelkapottabb kereséseit. A listán a dobogós helyeket Robin Williams, a labdarúgó-világbajnokság és az ebola foglalja el. A keresési listán a Google által májusban készített ünnepi interaktív Rubik-kocka logó pedig a világ idei harmadik legnépszerűbb Google-logója lett.
A Google minden év végén bemutatja a keresési toplistákat, melyben a keresőbe világszerte évente beírt több ezer milliárd kifejezést összegzi. Az így születő keresési toplisták évről-évre tükröt tartanak az egyes országoknak és az egész világnak.
A sportolók közül idén a legnépszerűbbnek James Rodriguez, Michael Schumacher és Ray Rice bizonyult. A legfelkapottabb világhírek témájában pedig elsősorban az eboláról, az Iszlám Államról és a Malaysia Airlinesról gyűjtöttek információt a világ internetezői a Google-keresőn.
A magyarok körében legfelkapottabb tartalmakat is összegezte a Google. A keresési toplista dobogójára 2014-ben a Való Világ, a labdarúgó-világbajnokság és a választások kerültek fel.
Hazánkban a külföldi személyiségek közül a listát Michael Schumacher, az Eurovízió-győztes Conchita Wurst és az augusztusban elhunyt Robin Williams vezeti. A magyar legnépszerűbb személyeknek pedig Aleska Diamond, a nemrég elhunyt Bajor Imre és Berki Krisztián bizonyultak.

Forrás: www.hvg.hu

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera